Echipa pregătită de Adrian Toader va disputa miercuri un amical cu liderul Ligii a IV-a Sibiu, FC Hermannstadt, după ce, în week-end, juniorii Centrului de Excelenţă de la Târgu Mureş s-au duelat cu satelitul celor de la ASA 2013

Cu zece zile înainte de reluarea campionatului în Liga Elitelor U17, "Tricolor11" Târgu Mureş îşi continuă pregătirile cu un nou amical împotriva unei echipei de seniori. Echipa antrenată de Adrian Toader va întâlni azi, de la ora 15:00, în deplasare, pe liderul Ligii a IV-a Sibiu, FC Hermannstadt.

Săptămâna trecută, jucătorii Centrului de Excelenţă Târgu Mureş au disputat două amicale, unul contra juniorilor de la LPS Târgu Mureş şi altul contra echipei a doua a prim-divizionarei ASA 2013 din localitate.

În prima partidă, disputată la mijlocul săptămânii, victoria le-a revenit cu scorul de 3-2, însă, sâmbătă, diferenţa de vârstă a fost decisivă. ASA II s-a impus cu 3-1, la pauză 1-0, la capătul unui meci de două reprize a câte 45 de minute. Pentru "Tricolor11" golul de onoare a fost marcat de Horşia.

În meciul cu formaţia din Liga a IV-a Mureş, Adrian Toader a folosit următoarea formulă de start: Baumann - Boboia, Ivan, Scarlat, Negru - Moţ, Crişan, Csegoldi, Gritto - Horşia, Enea.
 

SHARE: