Singura reprezentantă a județului Caraș-Severin în Liga Elitelor este CSM Școlar Reșița, grupa de vârstă U19.

Echipa pregătită de fostul internațional Dan Potocianu și-a câștigat acest drept după ce a evoluat cu succes în etapa preliminară a acestei categorii de vârstă. Rosso-nerii au făcut parte din Seria a 11-a, alături de alte cinci echipe: Pandurii Târgu Jiu, CSS Drobeta Turnu Severin, CSS Caransebeș, Luceafărul Drobeta Turnu Severin și CSS Lugoj.

Eleveii antrenorului Dan Potocianu și-au demonstrat superioritatea în meciurile cu adversarele din faza preliminară a întrecerii, antecamera Ligii Elitelor. Opt victorii, două egaluri și nicio înfrângere este bilanțul echipei din Valea Domanului, care a câștigat detașat Seria a 11-a, cu un avans de șapte puncte față de cea de-a doua clasată, Pandurii Târgu Jiu. Cu 28 de goluri marcate și doar opt primite, rosso-nerii au avut atât cel mai bun atac, cât și cea mai bună apărare din seria preliminară.

Acum, CSM Școlar Reșița evoluează în Liga Elitelor U19, întrecere în care a fost repartizată în Seria Vest, care cuprinde 10 echipe, la fel ca și Seria Est. „Ne bucurăm că am ajuns în Liga Elitelor, acesta era și obiectivul nostru. Vom încerca să facem meciuri cât mai bune, suntem convinși că nivelul competiției este mult mai ridicat decât în etapa preliminară, vom avea de înfruntat adversari puternici”, a spus antrenorul Dan Potocianu.

Lotul echipei CSM Școlar Reșița U19: Alexandru David, Ciprian Badea, Florin Călin, Adrian Holovcici, Denis Dincă, Alex Vădean, Andrei Burciu, Andrei Modâlcă, Denis Dragotă, Cătălin Țîra, Cosmin Jorz, Cosmin Onofrei. Lavinius Tomescu, Marian Musteța, Marius Musteța, Mario Albu, Răzvan Miloș, Radu Drăghici.

Reșițenii vor disputa primul meci pe teren propriu pe 1 noiembrie, ora 12:00, cu Centrul Național de Pregătire Târgu-Mureș.
 

SHARE: