Gaz Metan Mediaş a remizat vineri cu Şoimii Pâncota, scor 1-1, în prologul etapei a treia. Ca urmare a acestui rezultat, doar trei echipe mai au punctaj maxim, dar acest lucru se poate schimba după meciurile de sâmbătă

Dacia Unirea Brăila, Olimpia Satu Mare şi FC Caransebeş sunt singurele echipe care au rămas cu procentaj 100%, după ce Gaz Metan a părăsit lista ca urmare a egalului înregistrat vineri seara pe teren propriu cu Şoimii Pâncota. Scorul partidei a fost 1-1, prin golurile marcate de Llullaku (37 - pen.), respectiv Alin Mihai (75).

Până la finalul meciurilor programate a se disputa sâmbătă de la ora 11:00, Gaz Metan rămâne pe locul 1 în seria a doua, cu 7 puncte, urmată de Olimpia Satu Mare şi FC Caransebeş, ambele cu câte 6 puncte. În seria I, lider este Dacia Unirea Brăila, cu 6 puncte, urmată de Academica Clinceni şi Dunărea Călăraşi, aflate la două puncte distanţă.

Arnăutu este golgeterul Ligii 2

Înaintea meciurilor de azi, în clasamentul golgeterilor se află pe primul loc atacantul unei nou-promovate. Sergiu Arnăutu a marcat de trei ori pentru gruparea din Baia Mare, fiind urmat în clasamentul general de cinci jucători. Este vorba de Iulian Popa (Rapid Bucureşti) şi Vlad Bujor (Academica) din seria I şi Cristian Cherchez (Chindia), Alexandru Boştină şi Bogdan Faur (ambii Olimpia) din seria a II-a.

S-a stabilit data de disputare a restanţei

În cursul acestei săptămâni s-a stabilit şi noua dată de disputare a restanţei dintre Gloria Buzău şi FC Ceahlăul. Partida, contând pentru etapa a doua, a fost amânată ca urmare a convocării mai multor jucători de la echipa nemţeană la naţionala de tineret a României. Duelul dintre cele două echipe a fost reprogramat pentru ziua de 30 septembrie, urmând a se disputa de la ora 17:00

PROGRAMUL RUNDEI A TREIA A LIGII 2

 

Foto: István Bertalan

SHARE: