Membrii Adunării Generale Extraordinare a Ligii 2 l-au votat marți, 25 iulie, pe Marcel Ghergu drept noul reprezentant L2 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Președintele AFC Chindia Târgoviște se alătură lui Auraș Brașoveanu în Comitetul Executiv după ce, cu ocazia ședinței precedente CEx, s-a încheiat mandatul lui Ștefan Stana.

„Sunt onorat să reprezint Liga 2 în Comitetul Executiv, știu că este o mare responsabilitate și, împreună cu dumneavoastră, îmi doresc să găsim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea competiției și a fotbalului românesc”, a spus Marcel Ghergu, singurul conducător de club care și-a depus candidatura pentru această funcție.

De asemenea, în cadrul întâlnirii de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, reprezentanții cluburilor din Liga 2 au mandatat Federația Română de Fotbal să negocieze comercializarea drepturilor TV pentru sezonul 2017-2018 al competiției. DETALII AICI

Celor prezenți le-a fost prezentat și noul manual de brand Liga 2, după ce Federația Română de Fotbal a inaugurat la finalul sezonului trecut noua identitate vizuală a competiției, cu ocazia festivității de premiere a echipei Juventus București, campioana ultimei ediții.  

SHARE: