Ieşită în mare proporţie din cărţile promovării, CNS Cetate Deva a hotărât să facă o schimbare în cadrul clubului, cu şase etape înainte de finalul sezonului. Astfel gruparea hunedoreană s-a despărţit amiabil de antrenorul Viorel Tănase, care va pleca împreună cu secundul Tudorel Pelin, iar interimatul pe banca tehnică va fi asigurat de senegalezul Ousmane Ndoye, care îşi va păstra şi calitatea de jucător.

Va debuta contra ocupantei ultimului loc de pe podium

Debutul lui "Ousmănescu" în noua postură va fi într-un meci extrem de dificil, contra celor de la CSM Şcolar Reşiţa, grupare care mai speră la promovarea în Liga 2 fiind actuala ocupantă a locului trei în serie.

"Deocamdată, Ndoye se va ocupa de pregătirea echipei, dar e antrenor interimar. Vom vedea pe viitor, sperăm să revitalizeze echipa pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu, cu CSM Şcolar Reşiţa, pe care trebuie neaparat să-l câştigăm”, a spus preşedintele devenilor, Cristian Bobar.

Veteranul de 39 de ani a fost determinant pentru CNS Cetate Deva în ultimele patru etape ale turului de campionat, în care a marcat de nouă ori, dar în această primăvară evoluţiile sale nu au mai fost la acelaşi nivel şi, în trei meciuri, a înscris o singură dată, iar devenii au câştigat un meci şi au cedat în alte două.

Încurajări de la Viorel Tănase

Fostul antrenor, Viorel Tănase, regretă că nu a realizat mai mult la Deva şi îi urează succes lui Ndoye în noua postură.

"A fost o misiune pe care mi-am asumat-o încă de la venirea aici şi la finalul turului a fost aşa cum mi-am propus. Îmi reproşez că nu am realizat mai mult, cele trei înfrângeri din retur mi le asum, dar au fost şi alţi factori legaţi de joc care au dus la acele eşecuri. Vreau să mulţumesc jucătorilor, am lucrat profesionist împreună şi sunt convins că acest grup, dacă va rămâne unit, va realiza mult mai multe. Îi urez mult succes lui Ousmane în noua sa misiune, chiar dacă şansele la promovare par diminuate în totalitate, în fotbal orice e posibil", a declarat Tănase.

SHARE: