Vineri, 23 iunie, s-a disputat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea finala campionatului județean U19. Finaliste au fost formațiile Precizia Săcele și Sporting Pitești. La finalul celor 90 de minute s-au impus jucătorii argeșeni, aceștia câștigînd cu scorul de 2-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ciculescu, în minutul 10, și de Alin Priboi, în minutul 48. În prima parte a meciului, la scorul de 1-0 pentru Sporting, argeșenii au ratat și o lovitură de pedeapsă, prin căpitanul echipei, Florin Patriche. 

Pentru Precizia Săcele a marcat în minutul 56, Andrei Bilivolschi, din penalty. Piteștenii au terminat meciul cu doar 9 jucători pe teren, după ce Puiu și Ardeleanu au fost eliminați. 

De asemenea, au fost acordate și premii individuale pentru remarcații finalei. Acești au primit diplome și trofee din partea lui Ion Geolgău, managerul Departamentului de Scouting al FRF, și Felix Grigore, managerul Departamentului Competiții. 

Portarul finalei: Dan Mihăescu (Sporting Pitești)

Cel mai tehnic jucător: Robert Fekete (Precizia Săcele)

Jucătorul finalei: Alin Priboi (Sporting Pitești)

Precizia Săcele: Moldoveanu - Benedic, Nechita, Melu, Florică - Fekete (cpt.), Vlădăreanu, Linguraru - Blega, Brătfăleanu, Bilivolschi. Antrenor: Ciprian Ursu. Rezerve: Ciubotaru, Marșavela, Pivodă, Benedek, Bărbuță, Bălan. Coșconea

Sporting Pitești: Mihăescu - Bălan, Puiu, Achim, Grosu - Olteanu, Patriche (cpt.) - Munteanu, Chiriță, Ciculescu - Priboi. Antrenor: Florin Drăgușin. Rezerve: Neamțu, Nuță, Ardeleanu, Tudor, Oncioiu. Bodârlan, Maxim

 Alb-negru al Studenților Clujeni a câștigat finala pentru locurile 3-4
Înaintea finalei mari, Delta Tulcea și Alb-negru al Studenților Clujeni s-au duelat pentru locul 3.
Clujenii au marcat primii, chiar înainte de pauză, când Denis Hordoan a luat o acțiune pe cont propriu din apropierea mijlocului terenului și a șutat de la 16 metri fără nici o șansă pentru portarul celor de la Delta.

După pauză, tot clujenii au fost cei care au controlat jocul și s-au desprins la două goluri, după ce Salcâu a marcat din penalty în minutul 73. Jucătorii Deltei au revenit în meci în minutul 79, prin golul lui Fătu, dar echipa din Cluj-Napoca a marcat din nou în minutul 81 și din nou din penalty, prin Pintea. În minutul 90, Salcâu a reușit “dubla” și a stabilit scorul final, 4-1 pentru Alb-negru al Studenților Clujeni.
 

SHARE: