Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 1 august 2017, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnul Kyros Vassaras fiind absent, adoptă următoarele decizii:

- Ia act de prezentarea domnului Christoph DAUM cu privire la activitatea echipei naționale de seniori.

- Validează cu unanimitate de voturi Hotărârile Comitetului de Urgență nr. 7/ 7 iulie 2017, nr. 8/14 iulie 2017, nr. 8bis/20 iulie 2017, nr. 9/28 iulie 2017.

- Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii cluburilor SCM PITEȘTI și Asociația Club Sportiv UTA Bătrâna Doamnă în FOTBAL CLUB ARGEȘ și, respectiv ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB UTA ARAD.

- Aprobă cu unanimitate de voturi lista observatorilor de arbitri pentru jocurile din Liga 2.

- Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea CCA cu privire la modificarea art. 142 pct. 3 din RODAAF.

- Aprobă cu unanimitate de voturi componența Comisiei Tehnice a FRF pentru sezonul 2017 – 2018.

- Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a organismelor jurisdicționale ale FRF pentru sezonul 2017 - 2018. (identică cu cea din anul competițional 2016 – 2017).

- Se amână aprobarea Convenției FRF – LPF pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

- Aprobă completarea locurilor vacante din Liga 2 în conformitate cu prevederile ROAF.

- Aprobă cu 6 voturi pentru și 6 abțineri (Auraș Brașoveanu, Marcel Ghergu, Emilian Hulubei, Valeriu Argăseală, Dănuț Coman, Gino Iorgulescu) schimbarea denumirii și sediului CS METALUL REȘIȚA în Clubul Sportiv Sportul Snagov SA urmand a avea sediul în Snagov , sat Ghermănești, str. Izlaz, nr. FN sub condiția emiterii de către Departamentul Juridic al FRF a avizului și publicarea acestuia pentru o perioadă de 5 zile astfel încât orice club interesat să poată contesta.

- Aprobă cu unanimitate de voturi programul competițional al Ligii 2, ediția 2017-2018.

- Aprobă cu unanimitate de voturi formatul și programul competițional ale Cupei României.

- Aprobă completarea locurilor vacante din Liga 3, conform ROAF.

- Ia act de dezafilierea de drept a cluburilor retrogradate în Liga a 4-a.

- Ia act de dezafilierea de drept a cluburilor care nu s-au înscris în competițiile organizate de FRF.

- Aprobă afilierea cluburilor retrogradate în Liga a 4-a și reprimite în Liga 3 ca urmare a aplicării dispozițiilor ROAF cu privire la locurile vacante.

- Aprobă achiziționarea de mingi pentru cluburile din Liga 2 și Liga 3, astfel în vederea alocării unui număr de 15 mingi / club, aprobă achiziția a 1.650 mingi în valoare de aproximativ 95.700 EUR net.

- Aprobă amânarea dezbaterii, modificării și completării ROAF.

- Stabilește cu unanimitate de voturi ca în perioada 20 – 22 august 2017 să se desfășoare Supercupa României la futsal, jocul urmând a se desfășura la Lugoj.

- Aprobă cu unanimitate de voturi data de 26 august ca dată de începere a Campionatului Național de Fotbal în Sală Liga I.

- Aprobă cu majoritate de voturi (un vot împotrivă – Emilian Hulubei și o abținere – Auraș Brașoveanu) completarea ROAF cu un nou articol, numerotat 4bis – asocierea cluburilor conform dezbaterilor din cadrul ședinței Comitetului Executiv.

SHARE: