Solicitările au fost onorate în limita spațiului disponibil presei, criteriile de selecție ținând cont de practica FIFA și UEFA în materie de media. Conform acesteia, acreditările se acordă în funcție de istoricul prezenței la acțiunile instituției în ultimul timp și interesul manifestat pentru activitatea curentă a FRF, în cazul de față.

Lista acreditărilor la Adunarea Generală FRF din 18 aprilie

REGULAMENTUL MEDIA PENTRU ADUNAREA GENERALĂ FRF

- Accesul în incinta Casei Fotbalului va fi permis doar jurnaliștilor acreditați.

- Accesul presei în sala de conferințe “Ioan Chirilă” de la Casa Fotbalului în data de 18 aprilie va fi permis începând cu ora 10:15, pentru ridicarea acreditărilor. Acestea se vor putea ridica în baza legitimației de serviciu vizată pe anul 2018.

- Accesul în sala “Nicolae Dobrin” va fi făcut organizat, pentru fotografi și cameramani, la ora 10:30, iar accesul organizat al celorlalți reprezentanți ai presei, la ora 10:55.

- Fotografii și cameramanii vor avea un spațiu comun alocat, în vreme ce reporterii acreditați vor avea locuri pe scaune, nominalizate.

- Prezența reprezentanților presei în sala “Nicolae Dobrin” este permisă pe întreaga durată a evenimentelor găzduite în 18 aprilie de Casa Fotbalului.

- Cu ocazia pauzelor, reprezentanții presei, atât fotografii, cameramanii, cât și reporterii, vor fi invitați în sala de conferințe „Ioan Chirilă”, acolo unde vor beneficia de o zonă de catering.

- La finalul Adunării Generale FRF, va fi organizată lângă sala “Nicolae Dobrin” o zonă mass-media cu panou pentru declarații. Orice alte solicitări privind organizarea de studio-uri sau zone mass-media până la finalul Adunării Generale nu pot fi onorate, din rațiuni de spațiu.

SHARE: