„Fotbal. Fete. Flori. Tablete” este un turneu de fotbal dedicat fetelor cu vârsta minimă de 14 ani care vor să se distreze jucând un meci de fotbal alături de prietenele lor.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 10 martie, între orele 9:30 – 11:30, la baza sportivă Progresul Spartac 1944, de pe Intrarea Vrabiei nr. 22.

Participarea la turneu se face în schimbul unei donații de minim 2 tablete funcționale — folosite sau noi — per echipă. Tabletele vor ajunge la copii de la Cluburile de Educație Alternativă, în care aceștia își desfășoară activitățile educaționale și artistice de pre & after-school. Scopul este de a folosi aceste instrumente simple și atractive pentru copii pentru a-i ajuta să-și dezvolte competențele digitale, esențiale pentru viitor. Voi veniți cu tabletele, noi instalăm aplicațiile educaționale.

Echipele sunt formate din 6 persoane. Înscrierea se face pe echipă, completând formularul de înscriere. Locurile sunt limitate la 10 echipe și ținând cont de experiența din anii trecuți, când locurile s-au ocupat imediat, îți sugerăm să fii sprinten(ă) cu înscrierea.

Dacă nu joci dar vrei să-ți încurajezi colegele și să te bucuri de atmosferă, te așteptăm în galerie, care va fi animată și de puștii din Ferentari.

Evenimentul e co-organizat de Global Shapers Bucharest si Policy Center for Roma and Minorities în parteneriat cu Federația Română de Fotbal

Formular înscrieri: https://goo.gl/JwZwZz

Mai multe detalii: https://globalshapersbucharest.wordpress.com/2018/02/22/fotbal-fete-flori-tablete/

 

SHARE: