Echipa națională a României și Federația Română de Fotbal au venit în sprijinul copiilor bolnavi internați la Institutul Clinic Fundeni, secția Oncologie Pediatrică

Jucătorul primei reprezentative, Alexandru Maxim, și reprezentanții FRF, foștii internaționali Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu, i-au vizitat pe copiii de la Fundeni și le-au dus cadouri în cadrul campaniei #SelfieForLife, demarată de Asociația Fight For Life Charity.
 
Mecanismul campaniei căreia i s-au alăturat și jucătorii clubului Steaua, luptătorii de Superkombat, Andrei Stoica și Benjamin Adegbuyi, precum și vedete ca Andreea Marin, Cătălin Măruță, Alexandra Ungureanu, este simplu: îți faci un selfie care să aducă zâmbetul pe buze unui copil bolnav, distribui poza pe rețelele de socializare, faci o donație și provoci cel puțin alți trei prieteni. 
 
Echipa națională a României s-a alăturat campaniei în cadrul turneului pe care reprezentativa divizionară l-a susținut în Antalya, cu o poză de grup realizată în vestiarul ”tricolorilor”.
 
Înainte de a intra în cantonament pentru meciul cu Feroe, Alexandru Maxim le-a făcut o bucurie copiilor de la Institutul Clinic Fundeni. Le-a adus cadouri, le-a semnat mingile de fotbal, s-a jucat cu ei și, pentru o oră, le-a readus zâmbetul pe chip. ”În astfel de momente realizezi ce lucruri sunt cu adevărat importante în viață. M-am alăturat acestei campanii încă de la început și susține acest proiect din tot sufletul”, a declarat Alexandru Maxim.
 
Miodrag Belodedici a fost și el impresionat de micuții pe care i-a întâlnit la Fundeni: ”Noi astăzi am realizat doar un pic din ceea ce ar trebui făcut pentru acești copii. Ne dorim ca tot mai mulți oameni să se implice în campanie, să facă o donație pentru a salva copiii bolnavi de cancer”
 
”Mulți dintre acești copii suferă de o boală cruntă, care nu poate fi tratată fără resurse financiare importante. Sper că le-am făcut o mică bucurie”, a spus și Jean Vlădoiu. 
 
Selfie-ul reprezentativei divizionare din Antalya în cadrul campaniei #SelfieForLife
 
SHARE: