Tradiția acordării premiilor pentru sportivitate, în Liga a IV-a teleormăneană, a continuat. Al patrulea premiu de etapă Fair-Play Knauf a fost decernat sâmbătă, 22 aprilie 2017, cu ocazia rundei a XX-a din eșalonul de elită al fotbalului din județul Teleorman.

Conform ierarhiei întocmite de către Asociația Județeană de Fotbal Teleorman, după adunarea punctelor, cu valoare pozitivă și negativă, pe prima poziție s-a situat ASC Seaca.

O delegație a AJF Teleorman, condusă chiar de către președintele instituției, Stan Prodan, s-a deplasat la Seaca pentru a oficia această ceremonie. Echipa gazdă, la meciul cu Atletic Orbeasca, a primit un rând de echipament, din partea firmei Knauf, dar și o plachetă de la forul fotbalistic județean.

Precedentele trei câștigătoare de etapă sunt Voința Saelele, Unirea Brînceni și Unirea Țigănești, formații care nu mai aveau dreptul de a câștiga încă odată un trofeu intermediar, indiferent de locul ocupat în clasamentul sportivității. Toate formațiile, cu excepția celor de la Unirea Brînceni, care s-au retras din campionat, sunt în competiție pentru cucerirea marelui premiu Fair-Play Knauf, care se acordă la finalul stagiunii

SHARE: