FC 2002 Vaslui l-a transferat pe Bogdan Moroșan, lucrător la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple al Județului Vaslui, pentru a accede în liga a treia. Acesta a fost campion național la juniori, cu Politehnica Timișoara și a reușit promovarea în liga I cu Petrolul Ploiești, în 2011

FC 2002 Vaslui s-a pus serios pe treabă și caută fotbaliști care să o ajute în misiunea de accedere în Liga 3. Oficialii clubului vasluian au pus mâna pe un jucător cu un CV impresionant. Este vorba despre Bogdan Moroșan, care a lăsat pentru moment cariera de profesionist, pentru un post la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple al Județului Vaslui.

În 2009, Bogdan Moroșan era considerat un atacant de mare perspectivă și aducea prin golurile sale titlul național la juniori B Politehnicii Timișoara.
Antrenorul Vladimir Petrovic l-a introdus ca junior pe lista UEFA pentru jocurile cu finlandezii de la MYPA, însă nu a reușit să joace nici un minut în tricoul alb-violet. A trecut la Petroul, în liga secundă, unde a contribuit la promovarea ”Lupilor galbeni” în prima ligă.

Am avut acolo o perioadă frumoasă într-adevăr. Dar nu s-a concretizat mai departe, după ce am promovat în Liga I”, spune Bogdan Moroșan. Dezamăgit, jucătorul s-a orientat către ligile inferioare și a început din liga a treia, la Hunedoara, trecând apoi la Recaș, cu care a promovat în liga secundă.

Bogdan Moroșan a încercat și Europa, jucând la tineretul lui Holstein Kiel, în Germania. Revenit acasă, în 2015 el a început Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea. Între timp, noul atacant al galben-verzilor a ajuns la Serviciul de Pașapoarte din Vaslui.

Ambiții mari la FC 2002 Vaslui

FC 2002 Vaslui are planuri mari, obiectivul fiind promovarea în liga a treia. ”Suntem în discuții avansate cu mai mulți jucători valoroși din liga a patra. Sperăm să concretizăm transferurile în perioada imediată, astfel încât să fim în formulă completă la start de sezon. Ne dorim promovarea în liga a treia. Suntem pregătiți pentru acest lucru. Încep să apară și susținători financiari alături de noi. Vrem să readucem fotbalul vasluian pe harta României”, au spus conducătorii FC 2002 Vaslui. Antrenor la gruparea vasluiană este Ionuț Popa.
 

SHARE: