Navobi Iaşi a reuşit în acest sezon cele mai bune performanţe din istoria clubului. La scurt timp după ce a disputat finala Cupei României (0-5 cu Olimpia Cluj), elevele prof. Adrian Ambrosie au reuşit să câştige meciul decisiv pentru locul 2 cu CFR Timişoara, încheind Superliga pe locul secund.

Venită la Navobi în luna august a anului trecut, Nina Anca (29 de ani) a realizat aceste performanţe din postura de căpitan al echipei şi consideră că acest sezon a fost unul de vis pentru formaţia din Copou.

“A fost un sezon foarte roditor pentru noi, cu două medalii de argint. După finala Cupei, am reușit să încheiem Superliga pe locul secund. Am reușit un an foarte bun, am revenit în a doua parte a campionatului, cu 8 victorii din 9 meciuri și am încheiat sezonul pe locul 2. În meciul cu Timișoara a fost presiune pe noi, dar ne-am făcut singure meciul greu, probabil din prea multă dorință”, a declarat Nina Anca. Purtătoarea banderolei de căpitan a echipei ieşene spune că are mai multe oferte din Superligă, dar nu s-a decis unde va evolua în sezonul viitor.

“Nu știu ce voi face în continuare, oferte sunt, dar încă nu m-am decis. Am vorbit și cu domnul profesor Ambrosie, dar trebuie să mă gândesc și la viitorul meu, la carieră. Îmi doresc să continui la Iaşi, pentru că este un grup frumos aici şi am realizat performanţe împreună. Dacă nu vor fi create condiții la Iași, voi renunța. A fost un an foarte frumos, cu multe reușite, cu satisfacții, cu două medalii de argint și cu o diplomă din partea Primăriei, dar din păcate acestea nu țin de foame. Dacă nu se va îmbunătăți situația la Iași, voi pleca. Este posibil să și joc, să mă apuc și de antrenorat. Am licența B, îmi doresc să iau și licența A, și licența Pro. Nu exclud nici munca de birou, pentru că sunt vicepreședinte AFAN, dar încă nu știu ce voi face. Deocamdată vreau să mă bucur de vacanță şi voi lua o decizie după ce voi discuta şi cu profesorul Ambrosie”, a încheiat Nina Anca.

SHARE: