Echipa feminină de fotbal Olimpia Cluj va debuta în noul sezon al UEFA Women's Champions League în mai puțin de o lună! Trupa pregătită de Marius Suller este gazda Grupei a 2-a a turului preliminar, din care mai fac parte Hibernian (Scoția), Zhytlobud-2 Kharkiv (Ucraina) și Swansea City (Țara Galilor).

Programul Grupei a 2-a a turului preliminar al UEFA Women's Champions League ediția 2017-2018:
22 august
ora 11.00
Hibernian - Swansea City
ora 18.00
Olimpia - Zhytlobud-2 Kharkiv

25 august
ora 11.00
Zhytlobud-2 Kharkiv - Hibernian
ora 18.00
Olimpia - Swansea City

28 august
ota 18.00
Hibernian - Olimpia
Swansea City - Zhytlobud-2 Kharkiv

Câștigătoarea grupei merge mai departe în faza eliminatorie a UEFA Women's Champions League. Cel mai bun loc doi, într-un clasament al pozițiilor secunde din cele zece grupe, aduce și el biletele pentru următoarea etapă a Ligii Campionilor.

După mai bine de două săptămâni de pregătire, Olimpia a susținut și primul meci de verificare în compania naționalei B a României, care în aceste zile participă la Balaton Cup, în Ungaria. Partida Olimpia Cluj - România B s-a încheiat la egalitate, 2-2. Pentru campioana României au marcat Ștefania Vătafu (min. 60 - penalty) și Mara Bâtea (min. 73).

Marți, 1 august, fetele de la Olimpia Cluj vor pleca spre Austria, pentru un cantonament de două săptămâni. Pe lângă antrenamente, trupa lui Marius Suller are programate și trei meciuri amicale:

6 august
Olimpia - Sudburgenland (Austria)
9 august
Olimpia - Murska (Slovenia)
12 august
Olimpia - Sturm Graz (Austria)

Iată lotul lui Marius Suller:

Portari: Lavinia Boandă, Jillian McVicker, Georgiana Dârle, Szidónia Salamon;

Fundași: Lidia Havriștiuc, Melinda Nagy, Teodora Meluță, Dariana Indrei, Adina Giurgiu, Maria Gorea;

Mijlocași: Ștefania Vătafu, Ioana Bortan, Mihaela Ciolacu, Andreea Voicu, Hannah Leinert, Raluca Borodi, Daniela Mateș, Beatrice Tărășilă;

Atacanți: Mara Bâtea, Alexandra Lunca, Cristina Carp, Oana Negrea.

SHARE: