Echipa de fotbal Olimpia Cluj întâlnește diseară, de la ora 18.00, pe „Cluj Arena”, formația Swansea City, într-o partidă contând pentru etapa a II-a din Grupa a 2-a preliminară a UEFA UEFA Women's Champions League.

Campioana României abordează partida cu un moral excelent după victoria din prima rundă, 1-0 cu Zhytlobud-2 Harkov, și țintește al doilea succes în grupă. Adversara Olimpiei, Swansea City, campioana Țării Galilor, a pierdut la scor în primul joc, 0-5, disputat în compania celor de la Hibernian, campioana Scoției.

Marius Suller, antrenorul campioanei României, a urmărit primul meci al fetelor de la Swansea și crede că adversara de astăzi trebuie tratată cu respect, în ciuda înfrângerii din prima etapă. „La prima vedere, meciul cu Swansea pare puțin mai ușor decât cel din prima rundă, cu Harkov. Ne-am propus să abordăm la fel toate partidele, cu seriozitate, cu respect față de adversar. În fotbal se poate întâmpla orice și dorim să eliminăm din start orice surpriză. Swansea nu a jucat rău, deși a primit cinci goluri. E o echipă ce pune mult accent pe forță”, a spus, pentru www. frf. ro, Marius Suller.

Victoria împotriva campioanei Ucrainei le-a dat aripi fetelor lui Marius Suller, care sunt hotărâte să câștige grupa și să se califice în faza eliminatorie a celei mai importante competiții intercluburi din lume. „Fetele au făcut o partidă foarte bună cu Harkov. Rezultatul era foarte important, pentru că ne aflam la debut. M-au mulțumit atitudinea fetelor, spiritul de echipă. Harkov, pe hârtie, era favorită. O echipă foarte bine organizată, puternică. Tocmai de aceea succesul Olimpiei e cu atât mai important”, a mai spus Marius Suller.

Olimpia este gazda Grupei a 2-a preliminară a Ligii Campionilor.


Iată clasamentul și programul complet al grupei:

Clasament:
1. Hibernian 1 1 0 0 5-0 3p
2. Olimpia 1 1 0 0 1-0 3p
3. Harkov 1 0 0 1 0-1 0p
4. Swansea 1 0 0 1 0-5 0p

22 august 2017:
Hibernian - Swansea City 5-0
Au marcat: Small (11), Turner (18), Graham (42-pen., 87), Hunter (48)
Arbitru: Julia-Stefanie Baier (Austria)
Olimpia Cluj - Zhytlobud-2 Harkov 1-0
A marcat: Carp (33)
Arbitru: Florence Guillemin (Franța)

25 august
Zhytlobud-2 Harkov - Hibernian
Arbitru: Julia-Stefanie Baier (Austria)
Olimpia Cluj - Swansea City
Arbitru: Ewa Augustyn (Polonia)

28 august
Hibernian - Olimpia Cluj
Arbitru: Florence Guillemin (Franța)
Swansea City - Zhytlobud-2
Arbitru: Ewa Augustyn (Polonia
 

SHARE: