Cu mai puțin de o lună înaintea jocului cu Armenia din preliminariile CM 2018, mijlocașul primei reprezentative prefațează duelul de pe Arena Națională.

- Răzvan, cu ce gânduri ai început acest nou sezon la echipa de club?
- Sper să fie un sezon mult mai bun atât pentru Standard, cât și pentru mine. Îmi doresc, de asemenea, să mă impun definitiv ca titular și să prindem play-off-ul.

- A fost greu să te adaptezi la viața din Belgia, la campionatul de acolo? Cum ți-ai schimbat stilul de viață?
- Nu a fost chiar așa de greu, într-adevăr s-au schimbat destul de multe în viața mea. Dar tot ce s-a schimbat, s-a schimbat în bine. Nu pot să mă refer la ceva anume, dar sunt multe lucruri diferite.

- Nu mai e mult până la următorul meci al naționalei, pe 1 septembrie, cu Armenia, la București. Ce îți dorești de la acest joc, dar și de la următorul, în Muntenegru?
- Vreau să câștigăm ambele meciuri pentru că sunt foarte importante pentru viitorul nostru. Din păcate, șansele de calificare sunt mici, dar, chiar și așa, ne dorim victoriile.

- Revenim pe Arena Națională. Cât de mult v-ar ajuta un stadion plin?
- Mi-aț dori să fie stadionul plin, să îi avem alături de noi pe suporteri, care să ne încurajeze și pe care să îi răsplătim la final cu o victorie și cu un joc bun.

- S-a văzut la meciul cu Chile o abordare ofensivă care a plăcut tuturor. Poate fi repetată prestația de atunci și în această toamnă?
- Da, așa este. Am făcut o partidă foarte bună la Cluj, reușind să întoarcem scorul. Eu cred că putem repeta prestația pentru că avem jucători valoroși în echipa noastră care pot face diferența.


 

SHARE: