La fiecare meci al primei reprezentative, suporterii pot accesa site-ul arenafanilor.ro, unde îi așteaptă mai multe aplicații interactive.

Aceștia pot alege unsprezecele favorit, pot ghici scorul sau pot vota omul meciului. În fiecare dintre aceste aplicații, la fiecare partidă există câte un câștigător.

Pentru meciul contra Israelului, premiul acordat câștigătorului în fiecare aplicație este un tricou oficial de joc al naționalei.

În cadrul aplicației „Omul meciului”, Nicolae Stanciu a adunat cele mai multe voturi din partea suporterilor, 49,4%. Marcatorul primului gol de la Netanya a fost urmat de Alexandru Mitriță (18,6%) și de Constantin Budescu (8,2%).

O competiție interesantă a fost și între participanții în aplicația „Ghicește scorul”. 85 de participanți au mers pe victoria cu 2-1 a tricolorilor, ceea ce înseamnă că premiul a fost acordat prin tragere la sorți, la fel ca în cazul celorlalte aplicații.

Cei trei câștigători, contactați deja prin intermediul adresei de e-mail cu care sunt înregistrați pe arenafanilor.ro, sunt următorii:

- Narcis Gaiu
- Adi Pașca
- Alex Nemes

Felicitări! 

SHARE: