Luni, 12 martie, a avut loc la Centrul Național de Fotbal de la Buftea o acțiune de selecție pentru jucătorii eligibili pentru echipa națională U18, care evoluează în Liga 3 și Liga 2.

Acțiunea a avut loc la inițiativa Departamentului de Scouting FRF condus de Ion Geolgău și au luat parte 66 de fotbaliști. Aceștia au fost împărțiți în șase echipe, care s-au duelat în trei partide pe durata a 90 de minute fiecare.
La finalul acestei acțiuni de scouting, Ion Geolgău s-a declarat satisfăcut de modul foarte bun în care s-au prezentat toți cei implicați la acest trial.

"Îi felicit pe toți jucătorii care au participat la trial, au arătat implicare în jocuri și au încercat să demonstreze că sunt fotbaliști care pot face față la echipa națională. De asemenea, le mulțumesc cluburilor care au trimis jucători pentru implicarea lor și pentru modul cum se ocupă de acești băieți. Pot spune că a fost o acțiune reușită în urma căreia unii dintre cei prezenți se vor regăsi în viitor în lotul echipei naționale U18. În plus, vom continua să-i monitorizăm atent pe toți ceilalți", a declarat Geolgău, managerul Departamentului de Scouting al FRF.

La acest trial, în afara lui Ion Geolgău,din partea FRF au mai participat selecționerii de la loturile de juniori și tineret ale României, Adrian Văsâi, Daniel Mogoșanu, Adrian Boingiu și Daniel Isăilă, dar și referenții zonali ai FRF din București. "Le mulțumesc tuturor pentru implicare și de asemenea vreau să-l felicit pe Cristian Lupu, cel care este referent zonal FRF, pentru aportul său important în această selecție!", a spus Geolgău.  

LISTA JUCĂTORILOR PARTICIPANȚI LA ACȚIUNEA DE SELECȚIE

SHARE: