Liga I la futsal a programat week-end-ul trecut și la începutul acestei săptămâni meciurile etapei a IV-a. A fost prima rundă din Liga I după calificarea naționalei României la EURO 2018!

Etapa a IV-a a debutat sâmbătă la Târgu Mureș, acolo unde fosta campioană, City'US, a pierdut la scor întâlnirea cu FK Odorheiu Secuiesc. Tot sâmbătă, la Miercurea Ciuc, nou promovata Imperial WET și vicecampioana United Galați au oferit un spectacol total.

Conduse la un moment dat cu 3-0, gazdele de la Imperial WET au revenit și au fost foarte aproape de un rezultat mare. În cele din urmă, United s-a impus, trupa condusă de Cosmin Gherman plecând acasă cu toate cele trei puncte. În ciuda înfrângerii, echipa pregătită de Lorand Szöcs, Imperial WET, a lăsat din nou o impresie bună.

Etapa a continuat cu meciul de la Sfântu Gheorghe dintre Spicom și Muncitorul Reșița. Gazdele au bifat a patra înfrângere din tot atâtea partide, în timp ce Muncitorul Reșița a contabilizat a doua victorie consecutivă în Liga I.

În ultimul meci al rundei, Autobergamo Deva, campioana României și echipa care dă echipei naționale cei mai mulți jucători, a primit vizita echipei Dunărea Călărași. Deși a dat o replică foarte bună, trupa lui Marian Șotârcă a pierdut în cele din urmă în fața campioanei.
După victoria de marți seară, Autobergamo rămâne singura echipă cu maximum de puncte după patru etape.

Liga I, Etapa a IV-a:

City'US Târgu Mureș - FK Odorheiu Secuiesc 1-7
Imperial WET Miercurea Ciuc - CS United Galați 2-3
Spicom Sfântu Gheorghe - Muncitorul Reșița 1-4
Autobergamo Deva - Dunărea 2005 Călărași 4-2

Partida CSM Politehnica Iași - Informatica Timișoara a fost amânată

Colțea Brașov, la a treia victorie

Punctaj maxim și pentru echipa Colțea Brașov în Liga a II-a! Echipa lui Radu Burciu a trecut în etapa a treia de Fortius Buzău și e prima în clasament.

Liga a II-a, Etapa a III-a:

AS Inter Gheorgheni - Kereszthegy Remetea 5-3
Pro-Tineret Sighișoara - West Deva 1-6
Bukovina Vicov - Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț 15-5
Colțea 1920 Brașov - Fortius 2014 Buzău 7-3
CFF Clujana Cluj-Napoca - Dinamo Leonardo 8-5
C.S. KSE Târgu Secuiesc - Luceafărul
 

SHARE: