Primul eşalon al futsalului va fi privat în runda din week-end de prezenţa campioanei City'US Târgu Mureș și a vicecampioanei Informatica Timișoara. Prima va pleca duminică dimineață spre Chrudim, Cehia, acolo unde săptămâna viitoare va disputa meciurile din cadrul Grupei a 6-a a Main Round-ului UEFA Futsal Cup, în timp ce Informatica va sta în această rundă.

Etapa a şasea a Ligii I la futsal are însă parte de cel puțin un meci tare, confruntarea dintre Dunărea Călărași și CS United Galați. Formația din Călărași ocupă locul 5 în clasament, cu 9 puncte în cinci partide (3 victorii, două înfrângeri), în timp ce United Galați e a doua în ierarhia Ligii I. Trupa lui David Asandei e neînvinsă în cele patru meciuri disputate în actualul sezon. Etapa trecută, United a pierdut printre degete o victorie mare în fața liderului Autobergamo Deva, după ce a condus cu 3-0!

„Ne așteaptă un meci greu”, a declarat, pentru www.frf.ro, Marian Șotârcă, antrenorul Dunării. Tehnicianul spune că „mereu am avut probleme cu United, o echipă bătăioasă, ambițioasă, care în ultima vreme a fost mai mereu acolo sus în clasament”.

Marian Șotârcă mizează și pe un număr mare de spectatori, călărășenii fiind mari iubitori de futsal. „Debutul bun de sezon a adus și mai mulți spectatori la meciurile noastre. Așa va fi, sper, și la meciul cu United Galați. Vreau să facem uitat eșecul din ultima rundă, 2-5 la Odorhei. A fost o partidă în care nu am jucat rău, dar greșelile individuale au făcut diferența. Obiectivul nostru e prezența în play-off”, a mai spus Marian Șotârcă.

Programul etapei este următorul:

9 octombrie, ora 18:00
Autobergamo Deva - Muncitorul Reşiţa
CFF Clujana Cluj - Futsal Klub Odorheiu Secuiesc

10 octombrie, ora 18:00
Dunărea 2005 Călăraşi - CS United Galaţi
CSM Politehnica Iași - CS KSE Târgu Secuiesc

Informatica Timişoara stă, iar partida Spicom Sfântu Gheorghe - CS City'us a fost amânată, echipa din Târgu Mureş fiind angrenată în jocurile din Main Round-ul UEFA Futsal Cup.

SHARE: