Liga I la futsal programează în acest week-end și la începutul săptămânii viitoare meciurile etapei a VIII-a.

Trei formații și-au păstrat invincibilitatea până acum. Este vorba de Autobergamo Deva, Informatica Timișoara și FK Odorheiu Secuiesc, aflate la egalitate de puncte, 17, în fruntea clasamentului.

Runda va debuta la Iași, acolo unde CSM Politehnica (locul 8 cu 5 puncte) primește vizita echipei Spicom Sfântu Gheorghe, singura fără măcar un punct agonisit în acest sezon.

Duminică, Autobergamo Deva, campioana României, va juca pe teren propriu cu City'Us Târgu Mureș. Altădată un derby, confruntarea pare la prima vedere o simplă formalitate pentru Autobergamo Deva. Cu mulți jucători tineri și fără experiență, City'Us Târgu Mureș a contabilizat primele puncte abia runda trecută, când a câștigat confruntarea cu Spicom Sfântu Gheorghe.

Tot duminică, la Miercurea Ciuc va sosi supercampioana Informatica Timișoara. Gazdele de la Imperial WET, la primul sezon din istorie în Liga I, mizează pe o sală plină la meciul cu echipa selecționerului Robert Lupu și a brazilienilor naturalizați Felipe Oliveira și Sávio Valadares.

Luni va fi derby la Galați! CS United, care în această săptămână a făcut câteva antrenamente sub comanda celebrului tehnician spaniol Sito Rivera, mentorul antrenorului principal Cosmin Gherman, va da piept cu cea mai bună ofensivă din ultimii doi ani în futsalul românesc, FK Odorheiu Secuiesc!

United a pierdut doar o partidă în acest sezon, tot un derby, 2-6, acasă, cu Autobergamo Deva, și e la doar două puncte de primul loc.

Etapa se va încheia marți, 31 octombrie, la Călărași, cu duelul dintre Dunărea și Muncitorul Reșița.

Programul etapei a VIII-a:

Sâmbătă, 28 octombrie
CSM Politehnica Iași - Spicom Sfântu Gheorghe (ora 13:30)

Duminică, 29 octombrie
Autobergamo Deva - City'Us Târgu Mureș (ora 18:00)
Imperial Wet Miercurea Ciuc - Informatica Timișoara (ora 20:00)

Luni, 30 octombrie 
CS United Galaţi - Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (ora 18:30)

Marți, 31 octombrie
Dunărea 2005 Călărași - Muncitorul Reșița (ora 18:00)

Duel de la distanță între Clujana și Colțea

În acest week-end sunt programate meciurile etapai a VI-a a ligii secunde. Clujana Cluj și Colțea Brașov, singurele echipe cu maximum de puncte, se duelează de la distanță.

Iată programul etapei:

Sâmbătă, 28 octombrie
AS Inter Gheorgheni - CFF Clujana Cluj (ora 14:00)
Futsal Ceahlaul Piatra Neamț - West Deva (ora 18:45)

Duminică, 29 octombrie
Luceafărul Buzău - Pro-Tineret Sighișoara (ora 16:00)
Kereszthegy Remetea - Bukovina Vicov (ora 16:00)
Dinamo Leonardo Oradea - Colțea 1920 Brașov (ora 17:00)
C.S. KSE Târgu Secuiesc - Fortius 2014 Buzău (ora 18:00)

SHARE: