Liga I la futsal a programat marți seară la Timișoara ultimul meci al etapei a X-a și, totodată, derby-ul acestei runde, confruntarea dintre Informatica și Dunărea Călărași. Supercampioana României s-a impus clar, scor 7-1, și a revenit pe podiumul Ligii I. Informatica rămâne în continuare neînvinsă în actualul sezon, statut cu care se mai laudă doar Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc.

Cu internaționalul român Sávio Valadares în zi mare, Informatica nu i-a dat vreo șansă echipei de la Dunăre. „Am întâlnit un adversar tare, cu un Sávio în zi de grație. Informatica a meritat victoria. Noi? Ne-au lipsit intensitatea și agresivitatea”, a spus, pentru www.frf.ro, Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al echipei Dunărea Călărași.

La Informatica nu a evoluat Felipe Oliveira. Internaționalul român a acuzat o accidentare. Duelul de la Timișoara a constituit reîntâlnirea dintre antrenorii-jucători Robert Lupu (Informatica) și Marian Șotârcă (Dunărea), componenți ai „generației de aur” a primei noastre reprezentative. De asemenea, confruntarea de pe Bega i-a pus față în față pe sârbii din cele două tabere: Stefan Rakici și Miloș Simici - la gazde, respectiv Nenad Rancici, Stefan Krstici, Predrag Jovanovici și Aleksandar Stepici - la Dunărea.

Liga I, etapa a X-a

Spicom Sfântu Gheorghe - Imperial WET Miercurea Ciuc 1-5
City'US Târgu Mureș - CS United Galaţi 1-10
CSM Politehnica Iași - Autobergamo Deva 0-3
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc - Muncitorul Reșița 24-3
Informatica Timișoara - Dunărea 2005 Călărași 7-1

Clasament: 1. Autobergamo 26p; 2. Odorheiu Secuiesc 26p; 3. Informatica 23p; 4. United 21p; 5. Imperial 13p; 6. Dunărea 13p; 7. Iași 11p; 8. Muncitorul 6p; 9. Spicom 0p; 10. City'US -1p

* City’US Tg. Mureș a fost penalizată cu 4 puncte

Etapa viitoare, a XI-a

Vineri, 17 noiembrie
Imperial Wet Miercurea Ciuc - Autobergamo Deva, ora 19:00

Sâmbătă, 18 noiembrie
Dunărea 2005 Călărași - City'Us Târgu Mureș, ora 16:30
CS United Galaţi - Spicom Sfântu Gheorghe, ora 18:30

Duminică, 19 noiembrie
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc - CSM Politehnica Iași, ora 18:00

Luni, 20 noiembrie
Muncitorul Reșița - Informatica Timișoara, ora 17:00

SHARE: