Grupele de copii 2007 şi 2008 ale cluburilor ieşene CSM Politehnica (antrenor Mihai Drăgoi) şi Didi Junior (antrenor Didi Florean) l-au comemorat pe fostul mare atacant al Politehnicii, Mihai Dănilă, în cadrul unui „Memorial” organizat de clubul din Copou.
Echipele au jucat între ele la Sala Polivalentă din Iaşi, iar la final copiii au fost răsplătiţi cu trofee, dulciuri şi premii speciale. Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Iaşi a oferit cupe tuturor echipelor participante, iar clubul i-a bucurat pe micuţii fotbalişti cu multe dulciuri înainte de Sărbători. De asemenea, jucătorii Ianis Urbanovici (categoria 2007) şi Vlad Ilie (2008), ambii de la CSM Poli, au fost desemnaţi cei mai buni jucători ai partidelor şi au primit câte un trening cu numărul 9, pe care l-a purtat Mihai Dănilă, din partea fostului preşedinte al Politehnicii Iaşi, Pavel Hodea.
„Meciurile au fost spectaculoase, iar copiii s-a bucurat de fotbal. Nu au contat rezultatele, nici nu am urmărit acest lucru. Important este că am reuşit să-i aducem un omagiu fostului mare fotbalist al Politehnicii, bunului nostru prieten şi coleg Miţu Dănilă. Copiii nu l-au cunoscut pe Miţu, au auzit de el de la părinţi, bunici sau antrenorii lor, dar este de datoria noastră ca numele lui Mihai Dănilă să rămână în memoria tuturor celor care activează în fotbal”, a declarat prof. Marian Moldovan, şeful Centrului de Copii şi Juniori al CSM Politehnica Iaşi, cel care s-a ocupat de organizarea „Memorialului”.
Doi ani de la moartea fostului mare atacant
Mihai Dănilă a încetat din viaţă pe data de 15 decembrie 2014, la vârsta de 62 de ani. De numele lui Mihai Dănilă se leagă cea mai importantă performanţă a fotbalului ieşean. În urmă cu peste două decenii, pe 26 iunie 1993, juniorii I ai Politehnicii Iaşi deveneau campioni naţionali. Acesta avea să fie singurul campionat cucerit de juniorii mari din fotbalul ieşean, indiferent că numele echipei fanion a oraşului s-a chemat Politehnica, ACSMU sau CSMS.
Pe Stadionul Naţional din Bucureşti, într-un meci arbitrat de Gheorghe Constantin, din Râmnicu Vâlcea, Polynx (titulatura formaţiei ieşene la acea vreme) a învins Dacia Piteşti cu scorul de 8-7, după executarea loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar, scorul era egal, 2-2. Acea echipa fantastică era pregătită de antrenorii Marian Moldovan şi Mihai Dănilă. Printre jucătorii importanţi din acea echipă se numărau Ciprian Paraschiv, actualul manager de dezvoltare a fotbalului la FRF, Marin Cobuleanu, Gabriel Popescu, Daniel Căunei, Mihai Voicu, Flavius Frunză, Mihai Alexa.